ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво22/01/2018

ТУЖИЛАШТВО У ПРИШТИНИ: НИЈЕ ТАЧНА ВИЈЕСТ ДА ЋЕ ДАНАС БИТИ ОБЈАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ ИСТРАГЕ

 

ПРИШТИНА, 22. ЈАНУАРА /СРНА/ - Канцеларија приштинског тужиоца Шућрија Суље негирала је да ће данас бити одржана конференција за новинаре на којој ће бити објављени досадашњи резултати истраге убиства Оливера Ивановића.

 

Медији у Приштини су у петак пренијели да је Суље најавио да ће данас бити одржана конференција за новинаре, те да је рекао "да ће бити објављени снимци сигурносних камера, детаљи о запаљеном аутомобилу, као и форензички докази".

Међутим, Радио КиМ данас је пренио деманти Суљине канцеларије у којем се наводи да "вијест да ће конференција за штампу бити одржана у току дана није истинита".

У саопштењу се додаје да ће медији о датуму одржавања конференције бити обавијештени путем званичне мејл адресе тужиоца, преноси Танјуг.

Лидер Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливер Ивановић убијен је 16. јануара испред сједишта странке у сјеверном дијелу Косовске Митровице.

Ивановић је погођен са шест метака, а полиција је током истраге пронашла запаљени аутомобил "опел астра" који су, наводно, користили нападачи.