ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика12/01/2018

ГОВЕДАРИЦА ЗАДОВОЉАН ОПШТИНСКИМ ОДБОРОМ СТРАНКЕ

 

ШАМАЦ, 12. ЈАНУАРА /СРНА/ - Предсједник Српске демократске странке /СДС/ Вукота Говедарица рекао је вечерас да је задовољан Општинским одбором /ОО/ СДС-а Шамац, који је у потпуности консолидован и изразио спремност да помогне овој локалној заједници колико је у могућности.

 

Говедарица је рекао да СДС након дужег периода учествује у власти у Шамцу и истакао да вјерује у људе из СДС-а који обављају функције у овој локалној заједници.

"Спреман сам да колико је то могуће радим на доброј сарадњи коју смо досад показали кроз Савјет министара и када је ријеч о пројектима потребним овој локалној заједници, а сигурно да јесте једним дијелом, наравно без злоупотреба већ са посебном пажњом за ову локалну заједницу и све што јој је потребно да би наставила успјешно да се развија", рекао је Говедарица.

Говедарица, који је вечерас у Горњој Слатини присуствовао традиционалном новогодишњем пријему у организацији ОО СДС-а Шамац, нагласио је да је дошао да подржи предсједника ОО те странке Благоја Симића и "све људи који су успјели да у протеклом времену врате СДС гдје јој је мјесто".

Он је указао на добру сарадњу са начелником општине Шамац Ђорђем Милићевићем за кога је рекао да је успио да за годину дана много уради и да оправда повјерење које је у њега уложено на локалним изборима 2016. године.

"Не треба заборавити да је Шамац пребродио доста тешких тренутака, нарочито за вријеме поплава, али могу да примијетим да и данас у разним сегментима опоравак успјешно траје", навео је Говедарица.

Предсједник ОО СДС-а Благоје Симић рекао је да су повод вечерашњег окупљања новогодишњи и божићни празници, али да је суштина да се изврши рекапитулација оног што је урађено у протеклој години.

"Урадили смо много. Консолидовали смо општинску власт са нашим коалиционим партнером НДП и начелником Ђорђем Милићевићем, консолидован је општински буџет који је био у великој дубиози, јавна предузећа, мјесне заједнице, покренули смо инвестициони циклус", навео је Симић.

Он је додао да су послије 20 година у Шамцу кренуле и велике инвестиције, много малих инвестиција и да то даје наду да ће Шамац бити лијепо мјесто из којег људи неће одлазити.

"Борићемо се и задатак СДС-а јесте да отвори што више радних мјеста у производном и услужном сектору. Очекујем да ћемо се у 2018. године значајно укључити у изборну кампању и имати добре резултате", истакао је Симић.

Вечерашњем дружењу, осим представника СДС-а, присуствовали су и начелник општине Ђорђе Милићевић, представници Социјалистичке партије Шамац, и други гости.