ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана14/01/2018

У СЕМБЕРИЈИ И МАЈЕВИЦИ МИРНА НОЋ

 

БИЈЕЉИНА,14. ЈАНУАРА /СРНА/ - Православна Нова година је на подручју Семберије и Мајевице протекла мирно, уз један прекршај нарушавања јавног реда и мира.

 

Према ријечима дежурног полицајца Полицијске управе Бијељина, на цијелом подручју које ова управа покрива забиљежено је још једно дјело, које је у фази обраде, те ће се поузданије моћи рећи је ли ријеч о нарушавању јавног реда и мира или другом кривичном дјелу.

Становници Бијељине, Угљевика и Лопара ни православну, као и међународну Нову годину нису славили организовано на отвореном.

Угоститељски објекти су радили, а углавном млађи становници ових општина у њима су дочекали поноћ и веселили се до касних часова.

У бијељинском Дому здравља кажу да је ноћ протекла уобичајено, без већег прилива пацијената, као и у Угљевику, што је Срни потврдила дежурни љекар Дома здравља Угљевик Ивана Обрадовић.

Из Хитне медицинске службе Дома здравље Лопаре саопштено је да у току ноћи није било повријеђених пацијената и да је протекла мирно.

У општини Лопаре, становници су углавном ноћ провели у својим домовима уз традицију и традиционалне обичаје.

У угоститељским објектима славило се до раних јутарњих часова.

Општински обдор Српске демократске странке Лопаре организовао је славље за 500 чланова и симпатизера ове странке, који су уз пјесму и музику славили у Свечаном салону "Хелвеција".