ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Култура06/03/2018

ПРИРЕДБА "ШАПАТ У СРЦУ" ПОСВЕЋЕНА 8. МАРТУ

 

ПАЛЕ, 6. МАРТА /СРНА/ - Око 150 малишана Јавне установе дјечији центар "Бубамара" одржало је приредбу "Шапат у срцу" у Културном центру Пале, поводом 8. марта - Међународног дана жена.

 

Директор дјечијег центра "Бубамара" Пале Славка Брезо рекла је новинарима да су вечерас наступали малишани узраста од три до шест година.

"Ту су биле четири вртићке групе и једна група продуженог боравка. Припреме су почеле почетком фебруара, а у склопу програма преплитале су се рецитације, пјесмице, игрокази, фолклор, балет и све оно што радимо и учимо у вртићу", навела је Брезо.

Она је истакла да су дјеца показала велику заинтересованост за припрему да учествују и вечерас су послала доста порука љубави за баке, маме, тетке.

Према њеним ријечима, од 1. марта почела је припрема настава за 110 малишана и трајаће до 31. маја, а која се реализује уз финансијску помоћ Министарства просвјете и културе Републике Српске и уз подршку општине Пале.

Брезо је рекла да су малишани распоређени у четири васпитне групе од 16.00 до 19.00 часова, а да је програм замишљен са циљем да се дјеца социјализују, друже и остваре контакт са другом дјецом.