ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана11/03/2018

ОТВОРЕН ПОГОН ЗА ПРОИЗВОДЊУ ГРАЂЕВИНСКИХ КОНТЕЈНЕРА

 

СРЕБРЕНИЦА, 11. МАРТА /СРНА/ - Предсједник Републике Српске Милорад Додик, министар одбране Србије Александар Вулин и начелник општине Сребреница Младен Грујичић отворили су данас погон за производњу грађевинских конејнера у Поточарима код Сребренице у коме је запослење добило 25 радника.

 

Додик је рекао да је ово примјер који показује успјешност рада начелника општине и подршку Србије и Републике Српске Сребреници.

Он је пожелио успјех "Економик групи" из Београда која је отворила овај погон и изразио увјерење да ће оваквих и већих пројеката бити још и у Сребреници и у другим крајевима Српске захваљујући помоћи и доброј сарадњи са Србијим.

Вулин је изразио задовољство што је овај објекат изграђен средствима Србије и што је инвеститор из те земље.

На помоћи је захвалио и власник фирме Бојан Ранкић који је рекао да је имао изврсну подршку општине и да је са лакоћом обезбиједио све потребне сагласности и дозволе за почетак рада.

Грујичић је честитао је инвеститору и захвалио предсједницима Српске и Србије на несебичној подршци коју пружају овој општини и најавио низ нових пројеката који ће омогућити ново запошљавање, али и обезбјеђење посла овом погону што ће власника "приморати" да удвостручи број запослених.

Он је рекао да је ово највећи допринос развоју Сребренице поводом обиљежавања 11. марта - Дана општине.