ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво16/04/2018

УСПЈЕШНА СЕЗОНА ГРИЈАЊА

 

ПРИЈЕДОР, 16. АПРИЛА /СРНА/ - Руководство приједорске "Топлане" задовољно је резултатима протекле сезоне гријања током које је ово предузеће произвело 53.146 мегават-часова топлотне и 1.429 мегават-часова електричне енергије.

 

Вршилац дужности директора "Топлане" Зоран Кнежевић је, презентујући резултате на годишњој конференцији за медије, истакао да је утрошено 21.949 тона дрвне биомасе и 120 тона мазута.

"Ова сезона је била успјешна и резултати уградње регулационе опреме у вреловодне станице било је успјешно. Опрема је одрадила свој посао тако да смо и у периферне системе топловодне мреже успјели да доведемо топлотну енергију" рекао је Кнежевић.

Он је најавио да већ наредних дана почиње реконструкција вреловодне мреже у Рудничкој улици, која се реконструише и гдје ће бити замијењен дио цјевовода, а потом ће бити извршен редован ремонт топловодне мреже у граду.

Према његовим ријечима, ово предузеће не може бити задовољно великим дугом потрошача, који тренутно износи око седам милиона марака.

"Више је дужника из категорије домаћинства", рекао је Кнежевић и додао да око 600 корисника посљедњих десетак година нису платили ниједан једини рачун.

Услуге "Топлане" у Приједору користи око 4.500 потрошача.