ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Занимљивости03/05/2018

"РАВНОЗЕМЉАШИ": ПЛАНЕТА ИМА ОБЛИК ДИЈАМАНТА

 

ЛОНДОН, 3. МАЈА /СРНА/ - Заговорници теорије према којој је Земља равна плоча, одржали су конференцију у Великој Британији и изнијели низ бизарних теорија попут оне да гравитација не постоји.

 

Конференција је окупила 200 учесника, а могле су се чути необичне теорије попут оне да је једина реална снага у природи - електромагнетизам, а не гравитација.

Заговорници теорије о Земљи као равној плочи тврде да она има облик равног диска, а не сфере.

На конференцији, за чију су улазницу учесници платили 107 фунти, изнесено је низ невјероватних теорија и запажања, попут оног да је Земља "равна плоча са спољним прстеном од леда".

Други пак тврде да Земља на себи има куполу, односно неку врсту "крова", па и "облик дијаманта".

"Земља има облик дијаманта и подупрта је стубовима", тврди музичар Дарен Незбит.

Без обзира на доказе које свакодневно објављује научна јавност, доказујући да је Земља сфера, користећи се при томе сателитима и снимцима из свемира, "равноземљаши" тврде да су то све лажи и завјере.

Једна од најбизарнијих теорија изречена на конференцији јесте да људи живе у некој врсти "Пак-Мен свијета" /видео-игрица/, наводи портал "ИФЛ сајенс".

Наводно, Земља је равна плоча, а људи још увијек нису дошли до руба свијета због "Пак-Мен" ефекта.

Односно, тврде "равноземљаши", на рубу свијета се завршавају и простор и вријеме.

Али, умјесто да људи падну са руба свијета - буду премјештени на супротну страну /почетак/ баш као "Пак-Мен" и његови духови.