ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана16/05/2018

СЈЕДНИЦА НАСТАВЉЕНА РАЗМАТРАЊЕМ ИЗМЈЕНА ОДЛУКЕ О ДУГОРОЧНОМ ЗАДУЖИВАЊУ

 

БАЊАЛУКА, 16. МАЈА /СРНА/ - Посебна сједница Народне скупштине Републике Српске настављена је данас разматрањем Приједлога одлуке о измјени одлуке о дугорочном задуживању Српске за ову годину.

 

На сједници ће бити разматрана и информација о спроведеној процедури јавне набавке путем конкурса за израду идејног урбанистичко-архитектонског рјешења Меморијалног центра у Спомен-подручју Доња Градина.

Посланици су јуче по хитном поступку размотрили Приједлог ребаланса буџета Републике Спске за ову годину, који је за 87 милиона КМ већи од усвојеног овогодишњег буџета и претежно је усмјерен на инвестиције, као и Приједлог закона о измјенама Закона о извршењу буџета Републике Српске за ову годину по хитном поступку.

Народни посланици су јуче размотрили и Приједлог закона о измјени Изборног закона Републике Српске, по хитном поступку и Приједлог закона о измјени Закона о приватизацији државних станова, по хитном поступку.

О апсолвираним тачкама дневног реда посланици би требало да се изјасне данас умјесто сутра како је раније било предвиђено. /наставиће се/бој/бон/видео