ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво16/05/2018

ЋОСИЋ: ЗАСТУПЉЕНОСТ ОПШТИНЕ У МЕДИЈИМА - ДОКАЗ ДА СЕ ТУ НАЈВИШЕ РАДИ

 

ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 16. МАЈА /СРНА/ - Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић изјавио је данас да је ова локална заједница свакодневно заступљена у медијима, што само по себи говори да се ту највише ради и гради.

 

Ћосић је током пријема који је уприличен за представнике медија поводом обиљежавања Дана и крсне славе општине Источно Ново Сарајево - Спасовдана, новинарима захвалио на фер и коректном извјештавању, нагласивши да су медији у знатној мјери заслужни за ширење добре слике о овој локалној заједници у Републици Српској.

"Медији су увијек били ту да испрате све наше активности, покретање и завршавање инфраструктурних пројеката, а пратили су и сва културна дешавања, којих није мало у нашој општини. Убијеђен сам да ће се наша сарадња и у будућности одвијати на обострану корист и задовољство", рекао је Ћосић.

Поводом Спасовданских свечаности, вечерас ће у Културном центру Источно Ново Сарајево бити организована свечана академија на којој ће бити представљени резултати из протеклог периода и планови за наредни.