ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика17/05/2018

ЗА ПЕТ МЈЕСЕЦИ 1.300 НОВИХ ЧЛАНОВА

 

БАЊАЛУКА, 17. МАЈА /СРНА/ - Од избора новог руководства Градског одбора Социјалистичке партије /СП/ у Бањалуци прије пет мјесеци до данас социјалисти биљеже раст од 1.300 нових чланова у овом граду.

 

Предсједник Градског одбора СП-а Бањалука Горан Селак изразио је задовољство радом Градске организације, али и очекивања за још боље резултате, како на предстојећим изборима, тако и у самој организацији, масовности и активностима Социјалиста, саопштено је из ове странке.

"Радује ме чињеница да је међу новим члановима највише оних који до сада нису били политички ангажовани, односно нису били чланови других партија. Ове године радимо са новом енергијом, сложно и вриједно, а то је нешто што грађани препознају и због чега нам прилазе", рекао је Селак.

Он је додао да су врата ове организације увијек отворена за вриједне људе са добрим идејама.

"Циљ нам је да се упознамо са стањем на терену, са радом мјесних одбора и са проблемима које грађани имају у својим насељима. Посјетили смо у последњих мјесец дана већину мјесних заједница, подржали наше мјесне одборе, разговарали са нашим члановима и добили вриједне сугестије и иницијативе из базе", рекао је Селак.

Према његовим ријечима, успостављен је нови начин рада који даје прве резултате, али да тек слиједи велики посао, као и велики резултати.