ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника12/06/2018

РАСВИЈЕТЉЕНО УБИСТВО У ДИЗДАРЛИЈАМА

 

ПРИЈЕДОР, 12.ЈУНА/СРНА/- Припадници Полицијске управе /ПУ/ Приједор ухапсили су лице чији су иницијали Б.П. /28/ из Диздарлија, општина Козарска Дубица због сумње да је убило 66-годишњег М.Т. из истог мјеста.

 

Према незваничним информацијама, убиство Миле Тубића, због раније неријешених односа, починио је први комшија Бранислав Плавшић.

Плавшић је након завршене истраге признао да је починио ово кривично дјело.

Начелник Сектора криминалистичке полиције Горан Микановић рекао је да је криминалистичком обрадом осумњиченог утврђено да је 9. јуна у 8.30 часова у мјесту Диздарлије лице Б.П. аутоматском пушком убило М.Т. чиме је починио кривично дјело убиство.

"У току дана осумњичено лице, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, биће предато Окружном јавном тужилаштву Приједор на даље поступање", рекао је Микановић на конференцији конференији за новинаре.

Начелник ПУ Приједор Далибор Иванић рекао је да је полиција, у сарадњи са Окружним јавним тужилаштвом Приједор и Управом за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске предузела више истражних мјера и радњи и расвијетлила ово кривично дјело.

"Сарадња са Окружним јавним тужилаштвом Приједор била је на веома високом нивоу, што је резултирало расвјетљавањем и овог тешког кривичног дјела", нагласио је Иванић.

Главни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор Младен Митровић рекао је
да је тужилаштво формирано 1. јуна прошле године, те да су, у сарадњи са полицијом, остварили значајне резултате на унапријеђењу безбједносне ситуације на подручју приједорске регије.