ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника13/06/2018

УХАПШЕНО ЈОШ 10 ЛИЦА

 

ПОДГОРИЦА, 13. ЈУНА /СРНА/ - Припадници црногорске полиције ухапсили су данас десет лица у оквиру акције кодног назива "Алкатраз" на сузбијању уличне продаје наркотика.

 

Из полиције наводе да су од почетка акције, која је трајала више од годину дана, ухапшена 23 лица.

У саопштењу се додаје да је од ова 23 лица, данас процесуирано 13, док је 10 лица процесуирано раније у току акције.

"Од 13 лица која су процесуирана данас, десет је ухапшено док се три лица већ налазе у Заводу за извршење кривичних санкција у Спужу", наводе из полиције.

Полиција је данас извршила претрес на десет локација које користе десет лица, док је током трајања акције дрога заплијењена у још 34 наврата.

Полиција наводи и да је на локацијама које користи пет лица пронађено око 14 грама хероина и око 44 грама марихуане, као и 39 комада пиштољске и пушчане муниције.

"Ових 13 лица су осумњичени да су у дужем периоду, током прошле и ове године до дана хапшења на подручју Подгорице, Бара и Будве већем броју лица продавала хероин, марихуану, кокаин и амфетамин. Десет ухапшених лица ће уз кривичну пријаву бити предати надлежном тужиоцу", саопштила је полиција.

Црногорска полиција је подсјетила да је у акцији "Алкатраз" заплијенила око 624 грама хероина, 2,1 килограм марихуане, 2,5 килограма амфетамина, 0,5 грама кокаина, четири таблете бупренорфина и 350 грама смјесе парацетамола и кофеина.