ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика14/06/2018

"ПОД ЗАСТАВОМ СРПСКЕ" - НАСТАВАК ПОЛИТИКЕ У ИНТЕРЕСУ СРПСКЕ

 

БИЈЕЉИНА, 14. ЈУНА /СРНА/ - Градски одбор СНСД Бијељина представио је данас 12 кандидата из града који су предложени врху странке за листе на октобарским општим изборима у БиХ и најавио континуитет јединствене и принципијелне политике СНСД у интересу Републике Српске и свих грађана у Српској.

 

"У изборној кампањи под слоганом `Под заставом Српске` СНСД очекује повјерење грађана за представљање у Српској и на нивоу БиХ. Када је ријеч о Бијељини, очекујемо да се коначно и овај град придружи побједничком тиму који ће свим грађанима вратити достојанство и унијети наду у боље сутра", рекао је на конференцији за новинаре предсједник бијељинског Градског одбора СНСД Недељко Ћорић.

Он је поручио да за СНСД није довољна само побједа на изборима, него и већина у Народној скупштини и Парламентарној скупштини БиХ, како би ова странка могла растерећено да води принципијелну политику у интересу Српске и свих њених грађана.

"Свједоци смо интензивних покушаја напада на институције Републике Српске и стварања атмосфере бунта. Свјесни тежине и важности избора пред нама, кандидовали смо људе који ће својим угледом и професионалним способностима побједнички носити кампању СНСД на свим нивоима", рекао је Ћорић.

Према његовим ријечима, при предлагању кандидата из Бијељине за изборне листе СНСД је имао циљ да подржи досадашње посланике у оба парламена и одорнике у Скупштини града.

Осим Ћорића, међу 12 предложених кандидата за листе СНСД на октобарским општим изборима су досадашњи посланик у парламенту БиХ Милица Марковић, народни посланици Милица Ловрић, Синиша Максимовић и Војин Митровић, градски одборници Данијела Ђукин, Васо Арсеновић, Драган Кнежевић и Раде Косановић, дугогодишњи предсједник Актива жена СНСД у Бијељини Нада Милошевић и садашња жена на тој функцији Тања Бошњаковић, као и омладински функционер странке Александар Ђурђевић.

"Сваки кандидат на листама СНСД представљаће јединствену политику Републике Српске и радиће у интересу Српске и свих њених грађана јер СНСД је државотворна странка, свјесна свих опасности", поручио је Ћорић.

Одговарајући на питања новинара, Милица Марковић је највила да ће СНСД на нивоу БиХ настојати да исправи грешке политике Савеза за промјене, називајући њихово дјеловање у Сарајеву као "издајничко и сервилно".