ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика24/06/2018

ПОДРШКА КАНДИДАТИМА СНСД-а ЗА НАЈВАЖНИЈЕ ФУНКЦИЈЕ

 

ТРЕБИЊЕ, 24. ЈУНА /СРНА/ - Предсједник Уједињене Српске Ненад Ставандић изјавио је да ће ова странка на предстојећим изборима подржати кандидате СНСД-а за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Милорада Додика и Жељку Цвијановић за предсједника Републике Српске, те да је сигуран у побједу патриотске коалиције.

 

На конвенцији Уједињене Српске у Требињу представљени су кандидати ове странке за Народну скупштину Републике Српске из изборне јединице девет, као и политичка платформа пред предстојеће изборе.

Стевандић је рекао да ће носилац листе за ову изборну јединицу бити Мијат Шаровић из Требиња, а да ће на листи Уједињене Српске бити и предсједник регионалног одбора Успјешне Српске Момо Станишић, са којим је озваничена сарадња.

Говорећи о покушајима дестабилизације и напада на Републику Српску, Стевандић је рекао да су то покушаји завађања народа у Српској.

"Треба да заборавимо вријеме међусобних свађа. Изгубили смо протекле четири године у Сарајеву блокирајући 700 милиона КМ за Српску, блокирајући запошљавање, пројекте, напредак", рекао је Стевандић новинарима у Требињу.