ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Занимљивости09/07/2018

АМЕРИКАНКА ОСТВАРИЛА ЖЕЉУ И НА ТЈЕНТИШТУ УПОЗНАЛА ОМИЉЕНИ БЕНД

 

ФОЧА, 9. ЈУЛА /СРНА/ - Да музика спаја потврђује невјероватна прича о Американки Мирјам, која је из Сан Франциска дошла на Тјентиште на "ОК фест" да би први пут уживо чула свој омиљени бенд "Сарс".

 

Мирјам је одушевљена музиком београдског бенда "Сарс", иако не зна српски.

"Преко интернета сам случајно наишла на једну пјесму `Сарса` и бенд ме је на прво слушање освојио. Рекла сам себи да их морам и уживо чути, након чега сам сазнала да наступају на `ОК фесту`, па сам са пријатељима дошла на ово прелијепо мјесто", прича Мирјам.

Она је на Тјентиште повела пријатеље из Лос Анђелеса, Канаде и са Барбадоса, којима су организатори "ОК феста" омогућили да, уочи наступа "Сарса", упознају чланове овог бенда.

"Пресрећна сам, упознала сам свој омиљени бенд. На овом сјајном фестивалу три дана сам уживала у задивљујућој природи и дружењу са веселим људима тако да могу сигурно рећи да долазим и наредне године", рекла је Мирјам.

Пјевач "Сарса" Жарко Ковачевић, којем је Мирјам поклонила заставу Барбадоса, био је у невјерици након неочекиваног сусрета са фановима из САД, Канаде и Барбадоса.

"Звучи невјероватно да екипа људи из разних места у Америци дође на Тјентиште да би слушала `Сарс`. Мислио сам да можда знају неког са ових простора ко их је упознао о нашој музици, али не, случајно су нас открили. За ово што су урадили заслужују велико поштовање", рекао је Ковачевић.

Он је најавио да овај бенд припрема турнеју по Америци, тако да ће Мирјам и њено друштво ускоро имати прилику да их поново виде уживо.