ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика12/07/2018

ГОВЕДАРИЦА: СТВОРИТИ БОЉУ БУДУЋНОСТ

 

БАЊАЛУКА, 12. ЈУЛА /СРНА/ - Предсједник СДС-а Вукота Говедарица поручио је данас у Бањалуци да ова странка жели да омогући бољу будућност за Републику Српску, стварајући услове и амбијент за квалитетнији живот грађана.

 

"Дајем петровдански завјет да ћу са својим сарадницима учинити све да сваки грађанин Српске живи слободно од свог рада. Вратићемо Републику Српску народу, јер сам из народа за који желим да се борим и побиједим оне који раде против наших интереса", поручио је Говедарица на крсној слави СДС-а - Петровдан.

Он је честитао грађанима Републике Српске који славе, члановима и оснивачима СДС-а крсну славу - Петровдан.

"Велика захвалност за све људе који су прије 28 година одлучили да Петровдан буде крсна слава СДС-а. Тада је СДС била политичка организација и свесрпски покрет који је српски народ повео у будућност и стварање Републике Српске", рекао је Говедарица и изразио захвалност коалиционим партнерима /ПДП, НДП/на доброј сарадњи.

На питање зашто крсној слави не присуствује бивши предсједник СДС-а Младен Босић, Говедарица је рекао да Босић зна шта је СДС и да ће након избора добити значајну функцију у парламенту БиХ, јер је драгоцјен за своју странку.

Коментаришући изјаву посланика Недељка Милаковића, који је присуствовао крсној слави, да ће на предстојећим изборима бити на листи СДС-а, а не СП-а, Говедарица је поновио да је Милаковић исказао жељу да ради са СДС-ом и да ће у Бањалуци резултат партије бити побољшан.

Говорећи о бившем предсједнику Општинског одбора СДС-а Челинац Горану Тубаку, Говедарица је најавио да ће против њега бити поднесена кривична пријава због клевете.