ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Свијет12/07/2018

ЛУКСУЗНИ МОДЕЛ "НОКИЈА 3310" ПОСВЕЋЕН САСТАНКУ ПУТИНА И ТРАМПА

 

МОСКВА, 12. ЈУЛА /СРНА/ - Руска компанија "Кавијар", која производи луксузне паметне телефоне, представила је нови дизајн легендарног модела мобилног телефона "нокија 3310", који ће бити посвећен састанку предсједника Русије Владимира Путина и САД Доналда Трампа, саопштено је на интернет страници руске компаније.

 

Нови модел "Нокије", који садржи портрете Путина и Трампа, угравиране на титанијумској позадини телефона, појавиће се у продаји 27. јула, а његова цијена ће бити 2.608 долара.

"Надамо се да ће самит Путина и Трампа првенствено представљати почетак нове историје и нових руско-америчких односа", саопштено је на интернет страници "Кавијара".

Састанак Путина и Трампа биће одржан у понедјељак, 16. јула, у Хелсинкију, подсјетио је "Спутњик".

Компанија "Кавијар" представила је у мају софистицирани модел телефона који је био посвећен инаугурацији руског предсједника.

Финска компанија "Нокија", чији се модел "3310" сматра највећим успјехом, престала је да производи овај модел 2015. године.

Корисници модела "3310" посебно су цијенили то што је овај модел био "готово неуништив" и то што посједује батерију за коју се чини да "вјечно траје".