ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Култура09/08/2018

СТЕВАНОВИЋ: ЗВОРНИК - КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ШИРЕ РЕГИЈЕ

 

ЗВОРНИК, 9. АВГУСТА /СРНА/ - Више од стотину хиљада грађана Зворника и околних градова посјетило је током седам дана манифестацију "Зворничко љето 2018", у оквиру које су организовани бројни забавни, културни и спортски садржаји.

 

Градоначелник Зоран Стевановић рекао је да је у вријеме одржавање ове манифестације Зворник био културни центар шире регије.

Он је оцијенио да је Зворник организацијом 18. "Зворничког љета" високо поставио љествицу коју ће наставити да прати.

"Драго ми је што смо показали да смо добри домаћини, да је Зворник овом организацијом добио нову димензију и стао у ред са много већим градовима", рекао је Стевановић новинарима на затварању "Зворничког љета".

Он је захвалио суграђанима који су свако вече пратили концете на отвореном поред Дрине и истакао да су посјећени били и остали садржаји "Зворниког љета".

Стевановић је посебно захвалио Полицијској управи Зворник што је све протекло безбједно и функционисало беспријекорно, посебно саобраћај, будући да је само концерт Здравка Чолића пратило више од 20.000 посјетилаца.

Он је захвалио и генералним покровитељима који су најзаслужнији за изузетно добар програм "Зворничког љета", а то су кабинет предсједника Републике Српске Милорада Додика и Влада Српске, на челу са Жељком Цвијановић, као и другим многобројним спонзорима.