ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Избори 201814/09/2018

БОРЦИ ПОДРЖАВАЈУ ПАТРИОТСКУ ПОЛИТИКУ ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋЕВЕ

 

БИЈЕЉИНА, 14. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Представници борачке популације у Бијељини су на дружењу са посланичким кандидатима СНСД-а изразили сахвалност Влади и руководству Републике Српске јер су много учинили на афирмисању права борачке популације и зато ће на предстојећим изборима снажно подржати Милорада Додика и Жељку Цвијановић, као и посланичку листу СНСД-а.

 

"То нам је гаранција да ћемо и у будућности имати Републику Српску", рекао је истакнути борац и ратни командант Мирослав Бобић на јучерашњем дружењу које је окупило велики број бораца Војске Републике Српске.

Посланички кандидати СНСД за парламент БиХ из Изборне јединице два Војин Митровић и Синиша Максимовић најавили су да ће се и у наредном периоду залагати за афирмацију борачких права и рјешавање њихових проблема.

Носилац посланичке листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборнe јединицe шест Недељко Ћорић одао је признање борцима и позвао их да заједно, оловком, сачувају Српску.

"Хајде да заједно градимо будућност, да бринемо о нашој дјеци. Не сумњам да ћете максимално подржати највећег лидера Милорада Додика, као и жену која је донијела економску стабилност Српској Жељку Цвијановић. Нећемо да се дијелимо и свађамо, као неки који критикују Вучића што долази у Републику Српску", рекао је Ћорић.

Он је најавио ново дружење кандидатa СНСД-а са члановима борачке популације.