ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Избори 201814/09/2018

ПАВИЋ: НА ПРВОМ МЈЕСТУ - ЕКОНОМИЈА

 

СРБАЦ, 14. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Предсједник ДНС Марко Павић поручио је да ова странка нуди будућност јер јој је на првом мјесту економија, запошљавање и стандард грађана Републике Српске.

 

"То је оно што је потребно и што занима сваког грађана Српске. Након избора ћемо кренути ка напретку економије и развоју Српске", истакао је Павић вечерас на предизборној трибини ДНС-а у Српцу.

Он је додао да је слоган ДНС-а на предстојећим изборима "Одговорно" јер ова партија тако ради за развој Републике Српске и сваке локалне заједнице.

Носилац листе ДНС-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице један Драгутин Родић рекао је да ова странка има огромно повјерење грађана Српске, те да ће на предстојећим изборима остварити изборни циљ, а то је да има 15 посланика у парламенту Српске и два у Представничком дому парламента БиХ.

Родић је додао да је од великог значаја да Република Српска има усаглашену политику у заједничким институцијама БиХ.

"Убијеђен сам да се Република Српска брани у Сарајеву, а то можемо успјети само ако су сви њени представници сложни и ако поштујемо наше институције", рекао је Родић.

Носилац листе ДНС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице два Дане Малешевић очекује да на предстојећим изборима из ове изборне јединице ДНС добије једног посланика.

Он је додао да је снага ДНС-а у људима, односно у споју искуства и младости која ће дати очекиване резултате.

Кандидат ДНС-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице два Дејан Јовић рекао је да ће се залагати за развој економије, бољи стандард грађана и за останак младих на овим просторима.