ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Избори 201814/09/2018

ЂОКИЋ: ЕКОНОМСКИ ЈАЧАТИ СРПСКУ

 

ТЕСЛИЋ, 14. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић поручио је вечерас да се програм ове странке заснива на економском развоју Републике Српске, што даје могућност вођењу успјешне социјалне политике и равномјерној подршци државе свим категоријама.

 

"Наши људи у Теслићу су показали да смо најбољи управо у економији и да се марљивим радом може стварати резултат - и фабрикама које воде наши најугледнији људи, али и односом према радницима", рекао је Ђокић новинарима прије почетка централне изборне конвенције СП-а у Теслићу на којој су представљени кандидати за посланике у Народној скупштини Српске из Изборне јединице пет и кандидати за посланика у Представничком дому парламента БиХ из Изборне јединице два.

Он је нагласио да таквим вриједностима социјалисти на најбољи начин промовишу своју политику и политичку оријентацију и изразио задовољство што вечерас имају подршку и представника Социјалистичке партије Србије /СПС/.

Потпредсједник СПС-а Бранко Ружић очекује да ће Социјалитичка партија након избора имати значајнију улогу у Републици Српској и БиХ.

Он је нагласио да је циљ стварање социјално праведнијег амбијента, очување Републике Српске и постојање паралелних и специјалних веза које ће увијек везивати један народ и све грађане.

Кандидат СП-а за Народну скупштину Републике Српске Драгутин Шкребић рекао је да ће ова странка наставити да ради на развоју привреде, радничких права, побољшању животног стандарда, те повратку редњег сталежа.