ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво12/10/2018

ЗАЛДАСТАНОВ ЧЕСТИТАО ПОБЈЕДУ ДОДИКУ И ЦВИЈАНОВИЋЕВОЈ

 

СЕВАСТОПОЉ, 12. ОКТОБРА /СРНА/ - Предсједник руског мото-клуба "Ноћни вукови" Александр Залдастанов Хирург честитао је Милораду Додику и СНСД-у побједу на општим изборима у БиХ.

 

"Ви сте прави син српског народа са којим Срби везују своју наду на поновно рођење", истакао је Залдастанов у видео-поруци објављеној на његовом Фејсбук профилу.

Он је нагласио да је веома симболично што се побједа Додика и Жељке Цвијановић на општим изборима у БиХ поклопила са даном сјећања на свете српске цареве и рођенданом предсједника Русиjе.

Залдастанов је рекао да је група "Ноћних вукова" дошла у Севастопољ у Херсонес у храму у којем је према предању крштен руски кнез Владимир 987. године, да се помоле Господу за ту побједу.

"Дошли смо на захвалну молитву Господу који вам је поклонио побjеду. Нека вам Бог подари снагу, физичку и духовну, у борби са свјетским злом, у борби са непријатељима Русије и Србије. Нека вас Бог чува", поручио је Залдастанов.

Он је након молитве у храму рекао да је увијек постојао духовни молитвени мост са Републиком Српском, а да је данас направљен нови пут и будућност коjа jе везана са поновним рођењем.

"Молим Бога да му /Додику/ да снагу коjа ће бити потребна jер jе он под нападом и њему jе потребна наша подршка и духовна и земаљска. Jер сада се фокус помјера тамо", поручио је Залдастанов.