ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија22/10/2018

ЗА НОВЕ УЛИЦЕ 420.000 КМ

 

ДРВАР, 22. ОКTОБРА /СРНА/ - На подручју општине Дрвар у току је реализација пројекта асфалтирања и реконструкције улица, чија је вриједност око 420.000 КМ, рекао је Срни начелник општине Горан Броћета.

 

Он је навео да је ријеч о улицама - Биоградској, УСАОЈ-а /Уједињени савез антифашистичке омладине Југославије/, Мике Боснић, Путу пратећег батаљона, Црногорских пролетера и путу Бетонара-Драгаши, као и да је новац обезбијеђен донаторским средствима Србије, а да је извођач радова предузеће "Мркоњићпутеви".

"Осим асфалтирања улица, Дрвар је добио уличну расвјету. Овај пројекат, такође, успјешно је реализован из донаторских средстава из Србије, а вриједност овог пројекта је 230.000 КМ", рекао је начелник општине Дрвар.

Он је истакао да је у току и реализација пројекта изградње спомен-обиљежја палим борцима у одбрамбено-отаџбинском рату са подручја дрварске општине.

"Захваљујући разумијевању и финансијској помоћи предсједника Републике Српске Милорада Додика и Владе Српске успјећемо да изградимо ово спомен-обиљежје", нагласио је Броћета и додао да је вриједност ове инвестиције 178.000 КМ, а донаторска средства обезбиједио је предсједник Додик.