ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво22/10/2018

СВЕЧАНИ ДОЧЕК ЗА ЗЛАТНЕ ОДБОЈКАШИЦЕ ИСПРЕД СТАРОГ ДВОРА

 

БЕОГРАД, 22. ОКТОБРА /СРНА/ - Испред Старог двора у Београду вечерас је организован свечани дочек за женску одбојкашку репрезентацију Србије која је освојила златну медаљу на Свјетском првенству у Јапану.

 

На балкон Старог двора изашли су чланови стручног тима и златне српске одбојкашице које су захвалиле за подршку окупљеним грађанима.

Поздрављене аплаузом, окупљене су поздравиле златне репрезентативке Теодора Пушић, Маја Алексић, Тијана Малешевић, Бојана Живковић, Ана Бјелица, Бјанка Буша, Силвија Поповић, Стефана Вељковић, Бранкица Михајловић, Милена Рашић, Тијана Бошковић.

Потом се на балкону појавио и селектор Зоран Терзић, а на крају је капитен Маја Огњеновић изашла са пехаром у рукама.

Селектор репрезентације Зоран Терзић апеловао је да му навијачи помогну да екипа остане на окупу најмање до сљедећих љетних Олимпијских игара, које ће 2020. године бити одржане у Токију.

"Љубав и подршку нације увек смо осећали, где год да играмо. Можда ће неке играчице да помисле да је ово круна каријере, али мени треба ваша помоћ да их оставим у репрезентацији бар до Токија и да наставимо са успесима", рекао је Терзић.

Тијана Бошковић захвалила је за диван дочек, истичући да су навијачи њихов вјетар у леђа.

Повријеђена Бојана Миленковић јавила се из Фиренце, гдје се опоравља.

Српске одбојкашице побиједиле су у финалу Италију 3:2 у Јокохами и освојиле златну медаљу.