ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Занимљивости07/11/2018

УБЈЕДЉИВ ТРИЈУМФ ПОКОЈНИКА И ВЛАСНИКА БОРДЕЛА

 

ЛАС ВЕГАС, 7. НОВЕМБРА /СРНА/ - Денис Хоф, покојник и власник неколико бордела, убједљиво је побиједио на изборима у САД у својој изборној јединици у Невади, освојивши 63 одсто гласова.

 

Бирачи малог руралног округа, традиционални симпатизери републиканаца, гласали су за Хофа, упркос послу којим се бавио и чињеници да је за живота био оптужен за силовања.

Хоф је пронађен мртав прошлог мјесеца, али, пошто су гласачки листићи у тренутку његове смрти већ били одштампани, није га било могуће повући са избора.

Његову кампању пратили су велики огласи на којима је обећавао укидање пореза и заштиту права на посједовање и ношење оружја.

Хоф је себе радо описивао као "Tрампа из Паксрампа" /града у Невади/.

Амерички медији наводе да су га двије бивше раднице оптужиле за сексуално напаствовање и силовање, о чему постоји и полицијски досије. Хоф је тада демантовао све њихове оптужбе.

Богати власник ланца бордела умро је 16. окробра у једном од њих - "Ранчу љубави". Вече прије, прославио је 72. рођендан раскошном забавом.

Славље је наставио у свом борделу са репером и звијездом ријалити шоуа, те порно-глумцима.

Хоф је умро у истом апартману у којем се 2015. године предозирао Ламар Одом, бивша НБА звијезда и некадашњи супруг Кло Кардашијан, пише "Њујоркер".

Његово посланичко мјесто сада се сматра упражњеним, па ће посебна комисија из те бирачке јединице одредити насљедника.