ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика09/11/2018

СТАМЕНКОВСКИ: ПОТЕЗ ОЧАЈНИКА МЕКТИЋА

 

БЕОГРАД, 9. НОВЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Српског сабора "Заветници" Стефан Стаменковски оцијенио је да је припремање листе непожељних особа из Србије којима би требало да буде забрањен улазак у БиХ "потез очајника министра безбједности у Савјету министара Драгана Мектића".

 

"Потез господина Мектића је потез очајника. Ово што они покушавају су њихови последњи трзаји", рекао је Стаменковски за Срну коментаришући вијест коју су објавиле београдске "Вечерње новости" да министар безбједности у Савјету министара Драган Мектић припрема званичну листу непожељних особа из Србије, којима ће бити забрањен улаз у БиХ.

Стаменковски је оцијенио да је главни разлог за овај потез тај што он и остали на листи говоре истину о покушајима урушавања Републике Српске и њених институција.

"Главни разлог је тај што остали наведени и ја говоримо истину о деловању и господина Мектића и његових сарадника из такозване опозиције, али и дела међународне заједнице, пре свега, америчког и британског амбасадора у Сарајеву који се на сваки начин труде да уруше Републику Српску и њене институције и на првом месту председника /Милорада/ Додика", закључио је Стаменковски.

"Вечерње новости" објавиле су данас да министар безбједности БиХ Драган Мектић припрема званичну листу непожељних особа из Србије, којима ће бити забрањен улаз у БиХ, те да би се на њему, осим Стаменковског, могли наћи и министар одбране Србије Александар Вулин, главни уредник телевизије "Хепи" Миломир Марић и лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ.