ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника19/11/2018

УБИЈЕН ВЕСЕЛИН КАЛЕЗИЋ, БЕЗБЈЕДОНОСНО ИНТЕРЕСАНТНО ЛИЦЕ

 

ПОДГОРИЦА, 19. НОВЕМБРА /СРНА/ - Црногорска полиција саопштила је да је у Подгорици данас поподне убијен мушкарац чији су иницијали В.К. /47/ и да се за починиоцем интензивно трага, а подгоричке "Вијести" су јавиле да је ријеч о Веселину Калезићу који важи за безбједносно интересантно лице.

 

Убиство се догодило у подгоричком насељу Стари аеродром у 17.30 часова, а недуго потом у селу Ботун у Зети пронађен је запаљен аутомобил.

Из Управе полиције наводе да је у току увиђај, као и полицијско-тужилачке мјере и радње на рјешавању овог кривичног дјела.

"Полицијски службеници Центра безбједности Подгорица, заједно са службеницима Сектора криминалистичке полиције, предузимају интензивне активности на расвјетљавању убиства В.К. /47/ које је данас почињено у Подгорици", наводи се у саопштењу из црногорске Управе полиције.

Медији преносе да је Калезић већ осуђиван због различитих кривичних дјела, као и због уби­ства у цен­тру Под­го­ри­це сре­ди­ном де­ве­де­се­тих година прошлог вијека.

Tакође, хап­шен је јер је у Под­го­ри­ци на­пао при­пад­ни­ка Ин­тер­вент­ног во­да по­лиције, али и због бацања бомбе испред куће бивше дјевојке.