ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана06/12/2018

ДАНАС О СПРОВОЂЕЊУ СТРАТЕГИЈЕ ПОДСТИЦАЊА СТРАНИХ УЛАГАЊА

 

БАЊАЛУКА, 6. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Влада Републике Српске требало би да на данашњој сједници разматра информацију о реализацији активности предвиђених Акционим планом за спровођење Стратегије подстицања страних улагања у Српску за период 2016-2020. године.

 

На предложеном дневном реду налази се и разматрање Стратегије безбједности саобраћаја на путевима Републике Српске 2013-2022. година, у прошлој години.

За данашњу сједницу предвиђено је и разматрање информације о реализацији Уговора о савјетовању између Владе Републике Српске и Међународне финансијске корпорације, саопштено је из Бироа Владе Републике Српске за односе с јавношћу.

На сједници би требало да буде разматран и Приједлог одлуке о преносу права власништва на покретној војној имовини на град Бањалуку, као и Приједлог одлуке о преносу права својине на непокретностима на општину Билећа.

Влада би требало да разматра и ребаланс програма рјешавања проблема расељених лица, повратника и избјеглица за ову годину, ребаланс буџета Јавног фонда за дјечију заштиту Српске за ову, као и приједлог програма, рада и буџета одлуке овог фонда за наредну годину.

Након сједнице, која је заказана за 10.00 часова, биће објављено саопштење.