ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана09/01/2019

ВУЧИЋ: СРБИЈА - СНАЖАН ОСЛОНАЦ СРПСКОЈ

 

БЕОГРАД, 9. ЈАНУАРА /СРНА/ - Предсједник Србије Александар Вучић упутио је честитку предсједнику Републике Српске Жељки Цвијановић поводом Дана Републике Српске, поручивши да ће Србије увијек бити снажан ослонац Српској.

 

"На дан Светог Стефана, примите моје искрене честитке за Дан Републике Српске, уз најбоље жеље за њен даљи напредак. Уз Вашу непоколебљиву вољу да одговорите на различите изазове, као и истрајан рад да грађанима Републике Српске обезбедите благостање, увек рачунајте и на несебичну подршку Србије", навео је Вучић у честитики.

Он је истакао да ће Србија, у име нераскидивих културних и духовних веза, као искрен пријатељ и поуздан партнер, увијек бити снажан ослонац Републици Српској.

"У исто време, чувајући мир и стабилност у Републици Српској и БиХ, Ви нам помажете да се посветимо економском просперитету Србије и остварењу заједничких планова. Желим свима у Републици Српској добро здравље, срећу у личном животу и успех у раду. Живела Република Српска и живела Србија!", навео је Вучић.

Република Српска данас слави 27. рођендан.

Република Српска основана je 9. јануара 1992. године под првобитним називом Српска Република БиХ.


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: