ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво11/02/2019

ДОДИКОВЕ РИЈЕЧИ - ПОДРШКА ЗДРАВОМ ТКИВУ ДРУШТВА У БиХ

 

БАЊАЛУКА, 11. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић изјавио је Срни да су звиждуци са трибина стадиона "Асим Ферхатовић Хасе" у Сарајеву током свечане церемоније отварања Европског омладинског олимпијског фестивала - ЕЈОФ 2019. посљедње упозорење за очување могућности заједничког живота у БиХ.

 

Шпирић је нагласио да је Милорад Додик својим доласком и одмјереним говором на отварању показао да води озбиљну и одговорну политику у чијем фокусу су млади људи, будућност и бољи живот.

"Tужно је било слушати звиждуке на помен Републике Српске која је издвојила више од 50 милиона КМ да би се ова спортска манифестација одржала у Сарајеву и Источном Сарајеву", оцијенио је Шпирић.

Они који су затровали јавни простор у Сарајеву, истакао је Шпирић, добили су синоћ лекцију да спорт и младост морају имати приоритет и зато су ријечи које је упутио предсједавајући Предсједништва БиХ звиждук претвориле у аплауз и подршку здравог ткива овог друштва.

"Било би лијепо да странке са сједиштем у Сарајеву схвате бар једном своју грешку и упуте бар једно извињење за оно што су својом аутистичном политиком угрозили и нарушили", рекао је Шпирић.