ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Економија12/02/2019

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ СРПСКЕ НА САЈМУ У ТЕЛ АВИВУ

 

БАЊАЛУКА, 12. ФЕБРУАРА /СРНА/ - На Међународном сајму туризма, који се одржава данас и сутра у Тел Авиву у Израелу, Туристичка организација Републике Српске представиће комплетну туристичку понуду са акцентом на бањски туризам и активни одмор у Српској.

 

Туристичка организација Српске ће на овом сајму самостално излагати на изложбеном простору, а туристичку понуду том приликом представиће и Туристичка организација Требиња са комплетном понудом и акцентом на "Град сунца" као и "Херцеговачку кућу".

"Предвиђена је и промоција монографије `Вјерски објекти националних мањина у Републици Српској` аутора Љубише Прерадовића, Милијане Окиљ, Мирослава Малиновића и Гордане Прерадовић", саопштено је из Туристичке организације Српске.

Штанд Туристичке организације Српске посјетиће и министар трговине и туризма Републике Српске Драгица Ковач.

У саопштењу је наведено да је Министарство трговине и туризма Српске подржало представљање туристичке понуде Српске на овом престижном сајму, уз логистичку подршку Представништва Републике Српске у Израелу.

Ријеч је о веома значајном и интересантном тржишту што потврђује и овогодишње учешће земаља западног Балкана и региона /Србија, Словенија, Румунија, Бугарска, Албанија и друге/.