ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво12/02/2019

КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ СТАНИВУКОВИЋА И ВАСКОВИЋА

 

БАЊАЛУКА, 12. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Компанија "Еко пирамида" саопштила је данас да ће против посланика ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Драшка Станивуковића и блогера Слободана Васковића из Бањалуке поднијети кривичне пријаве због, како кажу, блаћења и изношења гнусних лажи на рачун компаније и одговорних лица у њој.

 

У овој компанији наводе да су приморани на тај корак како би заштитили свој интегритет и част.

"Тако ће господа врло брзо имати прилику да пред судом изнесу чињенице и доказе које имају и тако раскринкају, како тврде, 'велики криминал'. На Васковићевом блогу и током циркусантског наступа Станивуковића у дневнику БН телевизије изнесене су гнусне и безочне лажи са намјером да нам буде нанесена штета и облаћена наша компанија и људи запослени у њој, зарад прикупљања јефтиних политичких поена", наводи се у саопштењу из "Еко пирамиде".

Реагујући на Станивуковићеве оптужбе да се богате на рачун туђе муке и продају дјечије пелене катастрофалног квалитета при чему се врши криминал невиђених размјера, компанија "Еко пирамида" наводи да уопште не учествују у испоруци дјечијих пелена, нити су учествовали на тендеру за дјечије пелене.

У саопштењу се додаје да се то лако може проверити на сајту Фонда здравственог осигурања Републике Српске где је јавно објављено која компанија врши испоруку дјечијих пелена.

"Сасвим је логично да та компанија сноси евентуалну одговорност за квалитет испоручене робе, али није етички ни људски да ми судимо о томе. Наша компанија не испоручује те 'катастрофалне пелене'. Све то добро зна и Станивуковић и ово је био још један у низу његових наступа где јасно показује да му је најважнија лична промоција", наведено је у саопштењу из компаније "Еко пирамиде".