ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика14/03/2019

НАСТАВАК СУКОБА ПРИСТАЛИЦА И ПРОТИВНИКА МИЛАНА ТУБИНА

 

ПРИЈЕДОР, 14. МАРТА /СРНА/ - Дио приједорског СДС-а објавио је вечерас на "Фејсбук" страници да је у просторијама странке једна група чланова физички насрнула на другу и да је интервенисала и полиција.

 

У полицији још нема потврде о интервенцији у просторијама приједорског СДС-а који је дубоко подијељен на присталице и противнике донедавног предсједника Градског одбора СДС-а Милана Тубина.

Радио-телевизија Републике Српске вечерас је објавила да су чланови који су упали на сједницу Градског одбора, на овај начин покушали да спријече договорену сарадњу ове странке са СНСД-ом на локалном нивоу.

Међутим, у Клубу одборника СДС-а у приједорској Скупштини од пет мандата Тубин контролише једног одборника, док је њих четворо у групи која му се противи.

На Тубиновој страни је Раденко Стијепић, док су у супротстављеној струји Ратко Стојић, Јована Панић, Сања Рађеновић и Славко Шврака.

На ванредној скупштини приједорског СДС-а 13. јануара распуштен је Градски одбор СДС-а Приједор и опозван његов дотадашњи предсједник.

И присталице и опоненти Милана Тубина тврде да припремају унутарстраначке изборе.