ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

15/03/2019

ЗА САНАЦИЈУ ПАРТИЗАНСКЕ УЛИЦЕ У КОЗАРЦУ 74.000 КМ

 

ПРИЈЕДОР, 15. МАРТА /СРНА/ - Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић најавио је данас да ће у овој години на подручју града бити изграђено најмање 20 нових асфалтних саобраћајница и путева.

 

"Дио по дио града ћемо доводити у квалитетно путно стање да бисмо избјегли проблеме који су настали у претходних годину дана због блокаде тендера од извођача радова", рекао је Ђаковић новинарима у Козарцу гдје је данас обишао мјесто завршних радова у Партизанској улици.

Дужина дионице је око 650 метара, ширина пет метара, а вриједност инвестиције око 74.000 КМ.

"Повезали смо дијелове Козарца, настављамо даље пројекте и реализацију реконструкције и изградње нових асфалтних путева", додао је Ђаковић.

Одборник у Скупштини града Приједора из Козарца Сабахудин Гарибовић рекао је да је ова улица била дотрајала и да је санацију одобрио градски парламент.

"Много значи за ово становништво јер повезује двије највеће мјесне заједнице на подручју Приједора, тако да се захваљујемо Скупштини града и свим одборницима који су евентуално дали зелено свјетло за овај дио пута", додао је Гарибовић.

Одборник у Скупштини града из Козарца Месуд Трњанин захвалио је градоначелнику и административној служби града за разумијевање да се уђе у реализацију овог пројекта јер Партизанска улица повезује Козарац и Камичане.

"Ово је било приоритетно за све грађане овог дијела Козарца и Камичана и надам се да ће ови пројекти у будућности бити настављени", додао је Трњанин.