ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Свијет19/04/2019

МИЛЕРОВ ИЗВЈЕШТАЈ МЕЂУ БЕСТСЕЛЕРИМА НА "АМАЗОНУ"

 

ВАШИНГТОН, 19. АПРИЛА /СРНА/ - Штампана верзија извјештаја америчког специјалног тужиоца Роберта Милера о наводном дослуху Русије и америчког предсједника Доналда Трампа током предизборне кампање у САД 2016. године постала је један од бестселера на највећој продавници на интернету "Амазон".

 

Књига под називом "Милеров извјештај: Коначан извјештај специјалног тужиоца о Доналду Трампу, Русији и дослуху" биће издата 30. априла, а у њој ће бити и писмо државног тужиоца САД Вилијама Бара упућено америчком Конгресу о закључцима Милеровог извјештаја.

Штампана верзија извјештаја, чија се цијена креће до 9,20 долара, налази се на трећем мјесту најпопуларније књиге на "Амазону", упркос чињеници да су на интернету доступне и бесплатне верзије у пе-де-еф формату, јавио је "Спутњик".

Извјештај Роберта Милера имаће неколико едиција, укључујући издања издавачке куће "Скајхорс", "Вашингтон пост" и "Сајмон и Шустер".

У издању "Вашингтон поста" наведена је и анализа коју су урадили новинари овог листа, који су пратили тему од самог почетка.

Милеров извјештај је јуче објављен, а у њему се наводи да не постоје докази о дослуху током предизборне кампање у САД.

У извјештају се закључује да се Русија није умијешала у изборе у корист америчког предсједника.

Русија је у више наврата негирала било какву умијешаност у изборе 2016. године, а Трамп је читаву истрагу назвао "политички мотивисаним ловом на вјештице".