ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика20/04/2019

МИЛИЧЕВИЋ: ЈЕДИНСТВО ПОТРЕБНО ВИШЕ НЕГО ИКАД

 

ТЕСЛИЋ, 20. АПРИЛА /СРНА/ - Један од кандидата за предсједника Српске демократске странке /СДС/ Милан Миличевић изјавио је да је СДС-у више него икад потребно јединство, те позвао да се престане са подјелама.

 

"Нико од нас не треба да нас дијели због различитог мишљења, али треба да водимо рачуна да ли та мишљења наносе штету било коме", навео је Миличевић у писаној изјави.

Он је додао да не треба јавно да критикују једни друге у СДС-у већ да нуде промјене и боља рјешења за Српску.

"Tреба да уочимо властите грешке и да се мијењамо, да саслушамо једни друге, уважавамо се међусобно, али и да поштујемо коначне страначке ставове, обједињујемо се око њих, а не да се препуцавамо и стварамо `струје`. Tо није добро ни за кога", навео је Миличевић, који је и предсједник Главног одбора странке.

Миличевић сматра да различити ставови треба да буду предмет расправе, разговора и договора, а да енергија, за коју је рекао да је очигледно има у СДС-у, треба да буде усмјерена да би се дошло бољег рјешења, а не до раскола.

Према његовим ријечима, све ово треба да крене од самог врха странке, од првог човјека, па на ниже.

У Источном Сарајеву сутра ће бити одржана сједница Главног одбора СДС-а на којој ће бити разматрано питање унутарстраначких избора, најавио је раније предсједник ове странке Вукота Говедарица.