ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво21/04/2019

ВИШКОВИЋ ЧЕСТИТАО РАДОЈИЧИЋУ ДАН ГРАДА

 

БАЊАЛУКА, 21. АПРИЛА /СРНА/ - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је данас честитку градоначелнику Бањалуке Игору Радојичићу, његовим сарадницима и свим грађанима Бањалуке поводом 22. априла - Дана града.

 

"Прошле су 74 године од ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату, а наша обавеза и обавеза генерација које долазе је да се сваког 22. априла тога присјећамо са великим поштовањем и достојанством. Не смијемо никада заборавити све оне који су своје животе уткали за слободу Бањалуке", навео је Вишковић.

Премијер Српске је истакао да се Бањалука у претходном периоду мијењала и градила, и да сада пролази кроз период убрзаног развоја, саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

Он је поздравио истрајност Градске управе да грађани Бањалуке живе у савременом и будућности окренутом граду са богатим културним, образовним и пословним окружењем, те изразио наду да ће наредне године бити у знаку још интензивнијег напретка.

"У име Владе Репубике Српске и своје име, упућујем вам искрене честитке поводом 22. априла – Дана града", навео је Вишковић у честитки.