ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника04/05/2019

МИГРАНТИ МЛАДИЋУ РАЗБИЛИ ЛОБАЊУ

 

САРАЈЕВО, 4. МАЈА /СРНА/ - Отац малољетника који је тешко повријеђен на подручју сарајевске општине Центар када га је напало више непознатих лица која су покушала да га опљачкају, потврдио је да су његовог сина напали мигранти.

 

Младићев отац испричао је за "Кликс" да је његов син кренуо кући око 19.00 часова од Жељезничке станице према тунелу Циглане, те да су му сприједа пришла два мигранта и ухватила га за "бубрег" торбицу коју је носио.

"Тражили су му паре, а онда су му с леђа пришла још двојица и почела му ровити џепове. Ударили су га шипком у главу. Један човјек је зауставио аутомобил, помогао му и одвезао га у Хитну помоћ. Ја сада трагам за тим хуманистом да му захвалим", рекао је отац претученог младића.

Према његовим ријечима, мигранти су младићу разбили лобању и он се тренутно налази на интензивној њези.

"Он је полицији дао детаљан опис миграната који су га напали", додао је младићев отац.

Малољетник чији су иницијали Х.А. тешко је повријеђен на подручју сарајевске општине Центар када га је напало више непознатих лица, која су покушала да га опљачкају, потврђено је раније Срни у МУП-у Кантона Сарајево.

Дежурни оперативни рекао је да су малољетника напала лица тамније пути, те да је он превезен у болницу гдје су му констатоване тешке повреде главе.

"Кликс" сазнаје да је младићу у болници прво зашивена рана на глави, након чега је оперисан, а захват је трајао готово три и по часа.

Напад се догодио синоћ у 19.20 часова у Улици Халида Кајтаза у близини Жељезничке станице.

О нападу је обавијештен Кантонални тужилац у Сарајеву, а полиција наставља рад на документовању кривичног дјела и проналаску нападача.