ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника11/06/2019

УХАПШЕНО ЈОШ ЈЕДНО ЛИЦЕ У ОКВИРУ ИСТРАГЕ О УБИСТВУ СЛАВИШЕ КРУНИЋА

 

БАЊАЛУКА, 11. ЈУНА /СРНА/ - Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске под надзором Републичког тужилаштва јутрос су у оквиру истраге у вези са расвјетљавањем кривичног дјела тешко убиство Славише Крунића и Жарка Павловића лишили слободе лице чији су иницијали С.П.

 

Начелник Одјељење за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић рекла је Срни да се лице С.П може довести у везу са пружањем помоћи извршиоцу кривичног дјела.

Миљановићева је нагласила да је јутрос извршен и претрес куће Бенедија Ђукановића, који је у бјекству, и да су том приликом пронађени предмети који могу послужити у кривичном поступку.

У оквиру истраге убиства Крунића до сада су ухапшени радник фирме "Сектор секјурити" Родољуб Гајић из Бањалуке, који је обезбјеђивао супругу и дјецу убијеног Крунића, а за којег се сумња да је одавао информације осумњиченима Бенедију Ђукановићу и Емилиу Балди.

Ухапшен је и Емилио Балдо, док се за Бенедијем Ђукановићем, другим осумњиченим и даље трага.

У Гламочанима код Бањалуке у ноћи између 22. и 23. априла у пуцњави су убијени власник компанија "Сектор секјурити", "Житопека", "Житопродукт", "Сектор АДС" и "Сектор ЗОС" Славиша Крунић, један од његових пратилаца Жарко Павловић и нападач Жељко Ковачевић, док је други Крунићев пратилац рањен.