ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво11/06/2019

ЦВИЈАНОВИЋЕВА ЧЕСТИТАЛА НАЦИОНАЛНИ ДАН РУСИЈЕ

 

БАЊАЛУКА, 11. ЈУНА /СРНА/ - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је данас руском амбасадору у БиХ Петру Иванцову 12. јун – Национални дан Русије и истакла да је за Српску и њене грађане од великог значаја снажна и просперитетна Русија за коју је вежу традиционално пријатељство народа, као и дубоке културне и духовне везе.

 

"Поводом Националног дана Русије, Вама и братском руском народу упућујем најискреније честитке и најбоље жеље за даљи свеукупни напредак Ваше земље и њених грађана", наводи се у честитки Цвијановићеве.

Она истиче да са посебним задовољством може да потврди да су политички, економски и свеукупни односи Републике Српске и Руске Федерације сваким даном све бољи на задовољство и добробит свих наших грађана, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

"Користим ову прилику да се захвалим Вама, великој Русији и њеном руководству, на челу са предсједником Владимиром Путином, за сталну пажњу и подршку коју пружате Републици Српској и њеном народу у најважнијим питањима", истакла је Цвијановићева.

Она је увјерена да ће политички и економски развој и углед Русије на међународном плану бити успјешно настављен, што ће, без сумње, допринијети јачању мира и стабилности у свијету.