ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника13/06/2019

У ТОКУ ТРАНСПОРТ ЂУКАНОВИЋА КА КПЗ ТУЊИЦЕ

 

БАЊАЛАКУ, 13. ЈУНА /СРНА/ - У току је транспорт Бенедија Ђукановића ка КПЗ-у Туњице јер му је раније одређен притвор, рекла је Срни начелник Одјељење за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић.

 

Она је рекла да се Ђукановић синоћ предао полицији Кантона Сарајево, након чега су о томе обавијештени припадници Полицијске управе Источно Сарајево, који су га идентификовали.

"У току је транспорт Ђукановића ка КПЗ Туњице", навела је она.

Бенеди Ђукановић, осумњичен је за убиство бањалучког привредника Славише Крунића.

Медији преносе да је прије десет година Ђукановић у Србији осуђен као непосредни извршилац једног нарученог убиства.

Ђукановић је био у бјекству од 22. априла када су убијени Славиша Крунић и Жарко Павловић у Гламочанима, код Лакташа. У пуцњави је смртно страдао и нападач Жељко Ковачевић.

Други осумњичени Емилио Балдо раније је ухапшен.

У оквиру истраге до сада је ухапшен и радник Фирме "Сектор секјурити" Родољуб Гајић из Бањалуке, који је обезбјеђивао супругу и дјецу убијеног Крунића, а за којег се сумња да је одавао информације осумњиченима Бенедију Ђукановићу и Емилију Балди.

У Гламочанима код Бањалуке у ноћи између 22. и 23. априла у пуцњави су убијени Славиша Крунић, власник компанија "Сектор секјурити", "Житопека", "Житопродукт", "Сектор АДС" и "Сектор ЗОС", један од његових пратилаца Жарко Павловић и нападач Жељко Ковачевић, док је други Крунићев пратилац рањен.