ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво20/06/2019

ДОДИК ОБЕЋАО НОВИНАРИМА: УБУДУЋЕ ИЗЈАВЕ ЧЕКАТЕ У ЗГРАДИ ПРЕДСЈЕДНИШТВА

 

САРАЈЕВО, 20. ЈУНА /СРНА/ - Након вишесатног чекања новинара на изјаве испред зграде Предсједништва БиХ у Сарајеву, предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик констатовао је да је понижавајуће и за њега и за новинаре да на такав начин раде.

 

С тим су се сагласили и новинари, уз опаску да јесте тако, али да се нико на то не обазире и да је полицијским службеницима који раде на обезбјеђењу зграде чак наложено да новинарима не дају ни да пређу из парка у двориште зграде Предсједништва БиХ.

Након јучерашње сједнице Предсједништва БиХ, Додик је одмах рекао да се позове шеф надлежне службе /Зоран Ђерић/ како би разјаснио због чега новинари не могу ући у зграду, гдје би могли добити изјаве.

Када се Ђерић појавио покушао је да убиједи предсједавајућег Предсједништва БиХ да новинари "имају могућност сједити и чак попити кафу" што су новинари негирали, јер је то ноторна неистина, преноси "Аваз".

"Када буде сљедећа сједница Предсједништва БиХ, ја ћу доћи да видим гдје сте ви. И пићете кафу и сједити", рекао је Додик новинарима у Сарајеву.