ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника20/06/2019

У ТОКУ УВИЂАЈ У ВЕЗИ СА УБИСТВОМ ПЕДЕСЕТДВОГОДИШЊАКА

 

БАЊАЛУКА, 20. ЈУНА /СРНА/ - Припадници Полицијске управе Бањалука предузимају мјере с циљем документовања кривичног дјела убиства које се догодило синоћ у Бањалуци, а у току је увиђај и изузимање трагова и предмета који ће послужити као доказ у кривичном поступку.

 

Из ове управе је саопштено да је 25 минута послије поноћи ухапшено лице чији су иницијали А.Б. /28/ из Бањалуке због сумње да је синоћ у 23.30 часова нанио повреде педесетдвогодишњаку усљед којих је овај преминуо.

На лицу мјеста је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а све даље мјере према ухапшеном лицу предузимаће се према његовој инструкцији.

Према сазнањима Срне, припадници Полицијске управе Бањалука у року од сат времена ухапсили су Александра Бубњевића осумњиченог да је убио Мирослава Tатића у бањалучком насељу Лазарево.

Према тим сазнањима, синоћ око 23.30 часова син жртве Дејан Tатић пријавио је полицији да је нашао оца на кућном прагу са убодном раном.

Полиција је одмах изашла на лице мјеста, а након сат времена заустављено је возило у близини Парка Младен Стојановић којим је управљало лице за које се сумњало да је убио суграђанина. С њим у возилу била је и малољетна женска особа.

Упркос напорима љекара, Мирослав Tатић је након покушаја реанимације преминуо.