ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Тема дана26/06/2019

ВИДОВИЋ: ПОРЕСКА УПРАВА СВЕ ЕФИКАСНИЈА

 

БАЊАЛУКА, 26. ЈУНА /СРНА/ - Министар финансија Републике Српске Зора Видовић рекла је данас у Народној скупштини да је Пореску управу, коју је водила, учинила много ефикаснијом, о чему говори податак да су приходи са 1,25 милијарди КМ у 2011. години, лани били већи од 2,5 милијарди КМ.

 

"Tо је успјех који нико не може оспорити", рекла је Видовићева, одговарајући на примједбе посланика опозиције током расправе о Приједлогу закона о измјенама и допунама Закона о јавном реду и миру.

Она је навела да се закони у вези са фискалном дисциплином примјењују без изузетка, те да су нетачне тврдње да је узела од неког новац у вези са куповином пословног простора Пореске управе у Приједору.

"Радим 40 година и никада ни од кога нисам узимала паре", рекла је Видовићева и додала да ће они који је за то неаргументовано оптужују тако нешто морати да докажу.

Она је изразила задовољство што је подмладила кадар Пореске управе, а што је донијело и повећање прихода.

"Поносна сам што сам то урадила. Та дјеца раде професионално и одговорно као што сам и ја радила сваки свој посао", рекла је Видовићева. /наставиће се/бој/бон/вј