ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво12/07/2019

БОГАТ ПРОГРАМ "НЕКТАР ОК ФЕСТА"

 

ФОЧА, 12. ЈУЛА /СРНА/ - Током "Нектар ОК феста", који данас почиње у Националном парку "Сутјеска", посјетиоци ће до недјеље, 14. јула, моћи да уживају у наступима неких од најпознатијих свјетских и регионалних музичких имена, али и промоцијама књига, филмским пројекцијама и рафтинг авантури ријеком Таром.

 

За љубитеље природе биће организоване планинарске шетње и посјете неким од најљепших видиковаца у Националном парку "Сутјеска", наводе организатори.

Фестивал почиње у подне на "ОК самер стејџу" уз Младена Томића, а затим ће на "Сензејшен ОК стејџу" у 16.00 часова наступити "М.О.Р.Т" и у 17.30 "Исказ".

У 19.00 часова у "Бук зони" биће промовисана књига "Изгужване мисли", аутора Бранка Голубовића - Голуба, фронтмена бенда "Гоблини", док ће на "ОК синема стејџу" бити приказан филм "Хладни рат".

На главном "Јегермајстер стејџу" у 19.00 часова ће наступити "КОБ", у 20.30 "Гоблини", у 22.00 "Бркови", док ће у 23.30 часова на бину изаћи Неле Карајлић.

За најиздржљивије након тога слиједи програм на "ОК афтер партију" уз "Севдахбејби".

За сутра у 12.00 часова крај базена наступиће "Неб Џека", а у исто то вријеме биће организовани часови јоге у "Баланс плус зони" и промоција књиге "Живот с Иди/ј/отима", аутора Ненада Марјановића.

На "Сензејшен ОК стејџу" у 16.00 часова наступиће Ђорђе Миљеновић, а у 17.30 часова "Бјесови".

На "ОК синема стејџу" у 21.00 часова биће приказан филм "Птице селице", наведено је у саопштењу.

На "Јегермајстер мејн стејџу" посјетиоце ће од 19.30 часова забављати "Шоу програм", сат времена касније "Хелем нејсе", док ће у 22.00 наступити "Дубиоза колектив", а у 23.30 часова Едо Мајка.

По завршетку програма публика ће у кампу на афтер партију уз "Ниплпипл" дочекати још једну зору на Тјентишту.

Последњег фестивалског дана - у недјељу, 14. јула, на "ОК самер стејџу" у 12.00 часова наступиће "Спејс Моушн", док ће се у 16.00 часова на "Сензејшен ОК стејџу" представити Војко В, а након њега у 17.30 и "Лет три".

У самом финишу фестивала публика ће на "Јегермајстер мејн стејџу" уживати уз шкотске грофове "Франц Фердинанд", чији наступ почиње у поноћ, а прије њих атмосферу ће од 19.30 часова загријавати "Џиндас", "Лагана среда", "Пипс, чипс и видеоклипс" и "Партибрејкерси".

Завршницу шестог "Нектар ОК феста" публика ће провести уз Уроша Ђурића на "ОК афтер партију".


 

 

Улогујте се
Корисник:
Лозинка: