ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика11/07/2019

ДУБРАВАЦ: ДНС СЕ БАВИ ЖИВОТНИМ ПРОБЛЕМИМА ГРАЂАНА

 

БАЊАЛУКА, 11. ЈУЛА /СРНА/ - Предсједник Регионалног одбора ДНС-а Бањалука Жељко Дубравац рекао је да се ДНС бави животним проблемима грађана и реалним политикама, док се неки други баве разним спиновањима и подметањима.

 

"Управо ту долази до изражаја наш клуб посланика. Људи ДНС-а имају знање, искуство, идеје и такав приступ добија симпатије грађана. На томе смо градили подршку у изборној кампањи, исто радимо и сада. Много је више изазова, али је и много више енергије међу нама", рекао је Дубравац на сједници Регионалног одбора ДНС-а Бањалука.

Потпредсједник ДНС-а Милан Радовић изјавио је на сјединци, одржаној јуче у Челинцу, да је тренутно потребно преиспитати односе унутар саме коалиције, саопштено је данас из ДНС-а.

Радовић, који је и предсједник Градског одбора Бањалука, навео је да је странка у фази анализирања стања у свим локалним заједницама регије и истакао да је сасвим сигурно да ће у многим срединама наступати са квалитетним кадром.

"Јасно је да су многа обећања унутар коалиције остала неиспуњена према нама. То није фер однос, с обзиром на наш изборни резултат и на све што смо дали унутар те коалиције. Тамо гдје ДНС не буде поштован наступаћемо самостално, а независно од тога и са кандидатима за начелнике, гдје год будемо имали капацитет за то", рекао је Радовић.

Он је истакао да је снага ДНС-а евидентна и према посљедњим истраживањима, наводећи да је рејтинг странке исти као и у току избора, а у одређеним срединама је и значајно порастао.

Радовић је нагласио да је ДНС једина странка која је на сваким изборима премашила резултате истраживања.

"Сада је потпуно јасно да улогу и значај ДНС-а нико неће моћи да умањи. Наш циљ је представити програм странке, наши народни посланици су стручни и одговорни људи, те у наступима у Народној скупштини увијек имају свој став", рекао је Радовић.

На сједници Регионалног одбора ДНС Бањалука, одржаној јуче у Челинцу, разматрана је политичка ситуација, анализирано стање у свим локалним организацијама регије, те говорено о смјерницама будућег рада с циљем обезбјеђивања континуитета у раду општинских и градских одбора.