ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Хроника11/07/2019

УХАПШЕНИ Е.С. ПРЕДАТ ОКРУЖНОМ ТУЖИЛАШТВУ

 

ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 11. ЈУЛА /СРНА/ - Мушкарац чији су иницијали Е.С, код којег је пронађена већа количина марихуане и спида, као и суплемената за производњу дроге, предат је данас Окружном тужилаштву Источно Сарајево које ће, након саслушања, одлучити да ли ће поднијети приједлог за одређивање притвора, рекао је Срни портпарол Тужилаштва Невен Крамер.

 

"Након достављања извјештаја о почињеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет дрога, а поступајући тужилац испита осумњиченог биће одлучено да ли ће надлежном суду бити поднесен приједлог за одређивање притвора", навео је Крамер.

Полиција је у Источном Сарајеву ухапсила лице из Кантона Сарајево чији су иницијали Е.С. због посједовања више од 40 килограма дроге вриједности између 150.000 и 220.000 КМ.

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац рекао је данас да је претресом стана и помоћних објеката које је ово лице користило у Хиландарској улици у Источном Сарајеву пронађена велика количина дроге, између осталог, 16 килограма марихуане, 14 мобилних телефона и већи број новчаница.

Срна незванично сазнаје да је ријеч о Емину Селимићу из Сарајева.