ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво11/09/2019

НАСТАВИЋЕМО ДА РАЗВИЈАМО "БАЊУ ВРУЋИЦУ"

 

ТЕСЛИЋ, 11. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Директор здравствено-туристичког центра "Бања Врућица" Драган Богданић поручио је вечерас да ће се наставити са активностима како би се унаприједили капацитети ове установе, која пружа прије свега медицинску рехабилитацију, али је и центар за одмор и рекреацију.

 

Он је нагласио да је Бања развила и туризам и угоститељство и да те услуге користе сада људи из региона и Европе.

Богданић је на свечаној академији у Теслићу, поводом 100 година рада "Бање Врућице", којој присуствују и предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић и премијер Радован Вишковић, рекао да су у Бањи поносни на број ноћења, који је прошле године био 230.000, као и на 400 запослених који предано раде у служби оних који долазе да се лијече, да се друже и одржавају пословне сусрете.

Он је захвалио за добру подршку коју је Бања имала од републичке власти, посебно у протеклих десет-двадесет година, као и запосленима у Бањи и корисницима ове установе на указаном повјерењу.

Богданић је обећао да ће Бања "Врућица" наставити да ради добро и марљиво и да ће да буде водећа у својој области, те подсјетио да се гради модерна болница да би се здравствена заштита подигла на виши ниво и да би се то понудило западној Европи и окружењу.

Он је честитао јубилеј свим запосленим у Бањи и захвалио окупљенима који су дошли да заједно обиљеже овај догађај.