ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво12/09/2019

ПРИЈЕМ ЗА ВЕТЕРАНЕ ФК "ЦРВЕНА ЗВЕЗДА" И "БОРАЦ"

 

БАЊАЛУКА, 12. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић организовао је данас у Бањалуци пријем за ветеране фудбалских клубова "Црвена звезда" и "Борац", поводом одигравања хуманитарне утакмице, чији је организатор Фондација "Дјеца нам се рађала".

 

Вишковић је захвалио ветеранима "Црвене звезде" и "Борца" што су се радо одазвали позиву да одиграју хуманитарну утакмицу, која има за циљ промоцију наталитета у Републици Српској, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Премијер је упозано госте о пронаталитеној политици у Републици Српској и мјерама које у том правцу предузима Влада Српске, те истакао да је у промоцији наталитета важан ангажман сваког грађанина.

Данашњем пријему присуствовали и предсједник Фудбалског клуба "Црвена звезда" Светозар Мијајловић, некадашњи предсједник "Црвене звезде" Драган Џајић, те предсједник фондације "Дјеца нам се рађала" Владо Ђајић.

На Градском стадиону у Бањалуци данас се одржава хуманитарна утакмица ветерана фудбалских клубова београдске "Црвене звезде" и бањалучког "Борца" с циљем подизања свијести о значају повећања наталитета у Републици Српској.