ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Политика20/09/2019

КОВАЧЕВИЋ: ФАШИСОИДНЕ ИЗЈАВЕ ГОРДАНЕ КАТАНЕ О МАЗАЛИЦИ

 

БАЊАЛУКА, 20. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Портпарол СНСД-а Радован Ковачевић изјавио је Срни да је згрожен ставом новинарке сарајевског "Ослобођења" Гордане Катане да посланик СНСД-а Срђан Мазалица, како она каже, "треба да се убије и планету спаси од могућности да се размножава".

 

"Госпођа Катана, која се осим као новинарка, представља и као активиста невладиних организација, изношењем оваквог става, потврдила је чињеницу да борба против фашизма никада не смије престати, јер како другачије назвати овакав став осим фашистичког", истакао је Ковачевић.

Он је додао да овај начин комуникације никада не може бити прихваћен без обзира што је Република Српска демократско друштво које свакоме дозвољава да слободно износи ставове.

"Надам се да став госпође Катане не представља став листа за који ради или организације којој припада и било би одговорно да се они ограде од овога. Госпођа Катана се на овај начин дискредитовала и као новинар и као било какав активиста и сав њен претходни и будући рад треба посматрати кроз призму ове фашисоидне изјаве", закључио је Ковачевић.